söndag 10 juli 2011

Dagens glashuskrossare; Hanif Bali (M)

"De har röstat för utskottsinitiativ i riksdagen för att minska kravet på aktivitet i arbetslöshetsförsäkringen och för att ta bort kravet om att efter 75 dagars arbetslöshet behöva söka jobb utanför den egna hemorten. På ren svenska betyder det att sänka kravet på att söka jobb och göra det enklare att uppbära bidrag utan motprestation."

Det finns dock en grupp av medborgare i Sverige som är undantagna från detta ; Riksdagsledamöter som inte längre har väljarnas förtroende!

Inget parti, inte heller Moderaterna och Hanif Bali, är det minsta intresserade av att försämra sina egna förmåner som skiljer sig grovt från den sk "arbetslinjen".

Hanif Bali borde därför tillsammans med sina 348 kollegor skämmas, sätta sig på kammaren och skriva en motion där man tar bort utröstade riksdagsledamöters avgångsvederlag. Det är helt orimligt att denna grupp av tjänstlediga människor skall ha en gräddfil till skillnad från de som mister sina jobb under tjänstledighet för t ex studier, eller under föräldraledighet.

Sverigedemokraterna har blivit ett bidragsparti « Debatt | svt.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar