tisdag 3 september 2013

Dubbelmoral av tidningsledare

"Partiets webbtidning och den egna partisajten klassificerades båda så sent som i juni i år som öppet våldsbejakande i en studie av Statens medieråd."

Det gör även de sk "motdemonstranterna" som chefredaktören talar om i artikeln av Säkerhetspolisen. De var från Revolutionära Fronten och brukar göra hembesök hos nationalister och hälla ammoniak i brevlådor, slå folk med hammare och attackera ensamma kvinnor. Deras sk "motdemonstration" bestod av att stå beredda vid en bil och vänta på att följa efter SvP:arna till den lokal där de skulle ha sitt informationsmöte för att kunna gå till attack där. Det är nämligen så de jobbar enligt Säkerhetspolisen.

Att han dessutom efter en veckas kontakt med Stefan Jacobsson, och efter den uppmärksamhet Svenskarnas parti fick i riksmedia under Almedalsveckan, "inte förstod" att det var "nazister" han gett en helsida i tidningen innan kommunister  på Twitter "upplyste" honom, säger en hel del om hans intellektuella förmåga. (Kommunismen har som bekant i fredstid mördat upp till 130 miljoner människor inom sina egna territorier. Det erkänner de dock inte. Snacka om förintelseförnekare.)

Wärring anser att nationalister ska tåla våld riktat mot de själva, deras familjer, deras hem och i vissa fall tom deras fd flickvänner. Nationalister i Sverige är dock luttrade. De åsikterna skiljer sig inte från det som både Greider, Linderborg och statminister Reinfeldt redan uttryckt i tal och skrift vid åtskilliga tillfällen.

Chefredaktören på E-kuriren gråter ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar