tisdag 20 juni 2017

Liberaler fortsätter förnedra bögar

Vad är det som får liberal media, och liberala komiker, att när de ska förnedra politiska motståndare så mycket som möjligt jämföra dem med delar av HBTQ-kollektivet...?

Allt sedan populisten Donald Trump blev president på ett republikanskt mandat har liberaler och socialister tävlat om att jämföra honom med en av de värsta ledare genom alla tider; Adolf Hitler.

Då det gått inflation i att jämföra alla som inte delar deras värdegrund med antingen honom eller Tredje Riket har de nu börjat med en för dem något märkligt sammanhang; HBTQ-kollektivet.

The Economist hade i numret för den 10 februari i år  ett omslag med Trump och Putin på, där Trump porträtterades med läppstift och Vladimir Putin med ett läppstiftsmärke på kinden.Detta bemöttes med kritik då man använde sig av dels av Trump som symbol för transvestism i en homosexuell aktivitet. (Som bekant är transvestism inte nödvändigtvis detsamma som homosexualitet, något som den heterosexuelle transvestiten och standup-komikern Eddie Izzard är ett bevis på.)

Nästa liberal som använde sig av homosexualitet för att göra sig lustig över Trump var talkshow-programledaren Stephen Colbert som i en beramad ståuppa talade om att "det enda hans mun var bra för var att vara Vladimir Putins penisfodral".I en uppvärmning inför ett program 2016 när han talade om Trump inför publiken, och som han trodde inte spelades in, svarade han också på frågan om vad han skulle fråga Trump om utifall han fick möjlighet. Svaret blev; "Hur smakar Putins penis?".
Den senaste i raden att anse sig förnedra Trump genom att koppla honom till homosexualitet, är den liberala talkshow-värden och komikern Bill Maher HBO. Även han tog sig friheter att i en uppvärmining av publiken, dock troligen med insikten om att det spelades in då det alltid förs det och läggs upp som pod.

Han menade att Trump är så självupptagen och tigger om så mycket kärlek att stabschefen för Vita Huset, Reince Priebus, på årets födelsedagskort till Trump skrev att han "ville ha honom i sig".

Bonus Bill Ep. #429

Vi får se hur länge den här vågen av liberaler som anser sig förnedra Trump genom att jämföra honom med delar av HBTQ-kollektivet håller i sig.

Att svensk media inte uppmärksammar detta nämnvärt är inget att förvånas över. Trots att de ständigt talar om "mediefilterbubblor" är de själva fast i en bubbla som endast använder sig av amerikansk liberal media som New York Times, Washington Post, Huffington Post, CNN och MSNBC.

Det är därför inte konstigt att de har svårt att för svensk publik förklara varför Trump fick flest elektorsröster, och varför 50 procent av väljarna valde att stanna hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar