söndag 12 april 2009

Häcken vill få större publik

I Göteborg har alltid fotbollsklubben Häcken legat i bak(-)vattnet publikmässigt, detta trots att de under flera perioder varit bättre än flera andra elitlag. Detta är dock kanske inte så märkligt; Sedan 1800-talet, undantaget den lilla tjötiga snorungen som föddes först 1904, har Alliansen varit de som regerat både spel och publik.

Nu ska det dock bli ändring på det. Häckens kampanjledare, Alexander Bergström, säger i ett pressmeddelande att man bl a vill måla Hisingen gulsvart; övergångsställen, spårvagnar mm. Dessutom bakar nu 15 pizzabagare i gulsvart, pizzor och lägger i kartonger med Häckens färger.

Och kanske är det ingen dum idé; För om man inte kan dra fler åskådare till Rambergsvallen, så kan man ju åtminstone göra den befintliga publiken större...

1 kommentar:

  1. Hehe, det har du helt rätt i. Håller själv på Häcken och undrar jämt varför vi är så jävla få. Tråkigt är det och man blir lite avundsjuk på de tre "stora" som har klackar på 7-800 pers. Kanske är pizzakartonger(!) lösningen? Sämre kan det ju i alla fall inte bli ;-) Lycka till idag förresten. Vore ju skitkul om ni kunde sabba Malmö´s stora invigningsfest!

    SvaraRadera