söndag 19 september 2010

Kd visar sin unkna människosyn!

I veckan visade Kd sin syn på invandrarna i Sverige i och med att riksdagskandidaten Magnus Jacobsson gick ut med en personvalskampanj där han bl a skrev; ”Hur sjutton tänker (SD) - vem skall baka våra pizzor?".

Göran Hägglund försvarade denna kampanj med; – Jag tycker att man tar upp en viktig aspekt. I Sverige behövs alla för att bygga landet. Det behövs personer för att kunna svara för äldreomsorgen, för att göra pizzor och för att bidra till att vi får nya exportinkomster till vårt land.

När Dagens Media i i en intervju med Jacobsson konstaterar att att en del anser att denna kampanj visar på "en lika unken männiksosyn som Sd", säger han visserligen emot men visar i uttalandet därefter att han delar denna människosyn till fullo med; Men det är klart, jag borde nog ha funderat på underrubriken med pizzan mer. Man kunde ju ha skrivit ”vem ska köra taxi” eller ”vem ska utföra rut eller rot”?

Att invandrare i flera fall har kvalificerad universitetsutbildning spelar i Kd:s fall ingen roll. De skall ta de jobb svenskar inte vill ha, och vara nöjda med det.

Vi får hoppas att Magnus Jacobsson visar sin baltiska fru större respekt än så här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar