torsdag 26 april 2012

"Om inte kartan stämmer överens med verkligheten, desto värre för verkligheten..."


Minns ni Fredrik Federley? En gång i tiden var han alla ungdomars gunstling när han kämpade mot FRA. Efter ett samtal med mamma Maud sålde han dock sitt samvete för en spotifyvoucher. Centerpartiet har för övrigt, efter att ha sålt hela sitt innehav av centertidningar, börjat satsa på internet och nya medier såsom appar. Vad gäller internet har deras hemsidor t ex möjlighet både till att tumma upp och ner samt att delta i diskussioner på deras hemsida. Kan man tro...

En centerpartist vid namn Staffan Danielsson har förgrymmat partiledningen genom att påpeka att Sveriges kontroller av sk ensamkommande flyktingbarn kanske inte håller den kvalité som våra grann- och övriga EU-länder har, vilket får till följd att vuxna och barn blandas på boenden som är till enkom för de under 18 år.

Fredrik Federley kräver därför rättning i leden och är helt oförstående till kritiken, detta trots att det finns exempel på att vuxna över 30 sökt på ”ensamkommande barn"-kvoten.

Jag försökte därför skriva ett väl avvägt inlägg där jag stödde Danielssons synpunkt. Dock verkar inte moderatorn för hemsidan särskilt sugen på godkänna inlägget. Kritik mot Centerns partiledning bemödar sig icke. I skrivande stund är det dessutom nio stycken som tummar upp Federleys mästring. Ingen är däremot. Det är inte heller så konstigt då tryck på tumme ner inte räknas.

"Om inte kartan stämmer överens med verkligheten, desto värre för verkligheten..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar