söndag 24 maj 2009

Migrationsverket i Kållered i de vänsterextremas våld

Migrationsverket i Kållered är åter i blåsväder. Denna gång är det SÄPO som misstänker att en del av personalen som de facto är medlemmar i de vänsterextrema grupperna Revolutionära Fronten och Anti-Fascistisk Aktion (AFA), ligger bakom en del av de rymningar som skett, samt har informerat motståndare mot den rådande flyktingpolitiken när avvisningar skall utföras så att aktioner har kunnat utföras.

En av handläggarna har tidigare varit ledare för Revolutionära Fronten i Göteborg. Gp skriver följande;

Han dömdes för våldsamt upplopp i samband med EU-toppmötet i juni 2001. Enligt domen stod han i Vasaparken med knuten näve och ropade "klass mot klass", bar gatstenar och kastade sten mot polisen.
I tingsrätten dömdes han till två års fängelse. I en senkommen men vägledande dom från Högsta Domstolen mildrades straffet till fyra månaders fängelse.

Chefen för förvaret, Paul Fogelberg, säger följande;

- Jag har fullt förtroende för min personal. De är högskoleutbildade professionella statstjänstemän som gör ett fantastiskt jobb i en svår situation. Alla håller säkert inte med besluten om avvisning men de gör sitt arbete. Vi för inget åsiktsregister men personligen tycker jag det är bra att ha personal som har litet ideologiskt engagemang.

Detta är dock en sanning med modifikation. En tidigare anställd som hade en chefstjänst inom asylprövningen, blev enligt Arbetsdomstolen olagligt omplacerad av Migrationsverket i Kållered. Detta därför att han på sin fritid bloggat om Israel i positiva ordalag. Han blev sedermera utköpt för 1,2 miljoner kronor. Chefen för asylprövningen, Eugene Palmér, sade då;

Han gjorde ett mycket gott arbete som beslutsfattare, men han kommer inte att få tillbaka sin tjänst som chef. Inte så länge jag sitter på den här tjänsten.

Det står mer och mer uppenbart för alla och envar att den extremvänstern, som på dagordningen har återkommande våldsattacker mot meningsmotståndare, håller Migrationsverket i Kållered i ett järngrepp, allt ifrån chefspositioner och ner på golvet.

När skall Regeringen våga ställa krav på Migrationverkets generaldirektör, Dan Eliasson, att lagen även ska gälla på Migrationsverkets kålleredssektion?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar