torsdag 13 augusti 2015

Andres Lokko kommer ut som "rasifierad"

Foto: Andres Lokko" av Frankie Fouganthin 

Borgerliga Svenska Dagbladets kulturkrönikör, den uttalat socialistiska Andres Lokko, gör sig i dagens blad åter sig lustig över de som ser problemen med Sveriges generösa flyktingpolitik, den bästa i världen enligt FNs flyktingorgan Unesco;

"Den som protesterar – av ren människokärlek eller på ideologiska grunder – är bara okunnig och försöker göra sig populär. Det har jag tröttnat på. Och sist jag kollade ingår jag också i kategorin folk. Om än, givetvis, med viss tvekan på grund av märkligt utländskt namn och ett svårt baltiskt yttre."

Det ÄR dock endast i ideologin Andres Lokko  vill kännas vid mångkultur. Som barn gick han på den etniskt homogena Estniska Skolan i Stockholm, i London bodde han i rika Notting Hill, och efter en kort sväng till Göteborg bosatte han sig åter i Stockholm där han nu bor på en adress där namnen på hans grannar ser ut som varje sverigedemokrats våta dröm.

Även Andres Lokko står således bakom mångkulturen. Långt, långt bakom...

PS, Trots att han anser sig ha " ett svårt baltiskt utseende" tvivlar jag på att han ses som "rasifierad" av de på vänsterkanten som sätter rasstandarden. Han ses nog snarare som "white as fuck"... DS.