fredag 21 augusti 2015

Våldsvänstern anställd på SVT!

Under tisdagen gick en anställd på SVT Göteborg, Assia Dahir, ut med ett upprop i Facebookgruppen Marxistiska Studenter Göteborg. Budskapet löd;

Hejsan allihopa! Jag jobbar nu på SVT och söker en antirasist till ett program vi håller på med. En person som tycker att enbart med dialog så kommer man ingenstans i kampen mot rasism. 
Är du den eller känner en person som står för sin åsikt och kan föra en intellektuell och bra diskussion med intervjuaren.
Skriv gärna ett pm till mig!

Kampen fortsätter!Under onsdagen redigerade hon sitt inlägg så att den sista raden försvann.

Frågan man ställer sig är om SVT kan ha kvar hennes anställning på redaktionen när hon så uppenbart ger sitt stöd till de som med våld kämpar mot rasism? Och hur kommer programmet att bemötas när det kommer fram att anställda på redaktionen anser att våldsamma attacker mot utpekade sk "rasister" har anställdas fulla stöd?

Tyvärr är nog svaret att det går alldeles utmärkt. Troligen kommer närmast ansvarig chef bara att ha ett samtal och nöja sig med det.

En glad överraskning skulle dock vara att den licensfinansierade "fria televisionen" vågade gå ett steg längre. F*n trot...